terug naar Software

Apps ontwikkelen

Wilt u voor uw bedrijf of dienstverlening een App ontwikkelen en bent u op zoek naar een partij die dit voor u kan doen? Dan bent u bij Ilmer BV aan het juiste adres. Wij hebben ervaring in de ontwikkeling van Iphone apps, Android apps & Windows 8 apps.

Hoe werken wij?

In de eerste fase proberen we uw idee nauwkeurig te omschrijven en werken we een globale functionele opzet voor de App uit. Denkt u hierbij aan schetsen van de schermen van de App en het omschrijven van verschillende functionaliteiten.

Nadat we samen met u het idee globaal hebben uitgewerkt, volgt een designfase waarin we de verschillende schermen voor de App zullen vormgeven. U ontvangt hiervan proeven en krijgt vervolgens voldoende gelegenheid om te reageren op de ontwerpen. Na uw akkoord zal het definitieve ontwerp gemaakt worden

Na de designfase volgt de ontwikkelfase van de techniek. De programmeur gaat aan de slag om de functionaliteiten te programmeren die bij de verschillende schermen horen. Tijdens en na deze fase krijgt u de gelegenheid om de App te testen op uw eigen smartphone of tablet, zodat u direct feedback kunt geven.

De laatste fase is het publiceren van de App in de verschillende stores: de Appstore voor de iOS App, en Google Play voor de Android App. Deze stappen zullen in nauw contact met u plaatsvinden. Zo helpen wij u met het aanmaken van een account bij de betreffende stores, zodat u de App in eigen beheer hebt.

Windows 8 mobile, Iphone of Android app

Voor de ontwikkeling van uw app zijn wij de totaalpartner. We kunnen uw app op verschillende platformen publiceren. Hierbij gebruiken we één gemeenschappelijke database zodat u de verschillende apps niet apart van elkaar hoeft te beheren. Windows 8 mobile app ontwikkeling is gemakkelijk te porten naar een Windows 8 app desktop applicatie.

Waarom Ilmer BV?

Wij bieden het complete pakket aan. We hebben op verschillende gebieden de juiste mensen beschikbaar, zodat we u een totaaloplossing kunnen bieden waarbij de bouw van Apps voor verschillende platformen gerealiseerd kan worden; denk hierbij aan iPhone, iPad, Android smartphones en tablets, zowel native als hybride. Geen idee waar deze laatste termen voor staan? Geen punt, wij leggen het u graag uit.

Omdat wij ook websites ontwikkelen, kunnen Apps en websites bovendien nauw geïntegreerd worden, waardoor u uw App en website nog optimaler kunt inzetten.