terug naar Internet marketing

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Scoor hoger in de Google zoekresultaten en maak meer kans op klantcontact. Een goede online strategie stopt niet na de bouw van uw website. Zorg er samen met ons voor dat u een betere plaats krijgt in Google dan uw concurrenten!

Gevonden worden op Google

Door een goede positie in de organische zoekresultaten zult u meer profijt hebben van uw online activiteiten. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op uw vindbaarheid op het internet.

Globaal zijn deze op te delen in:

 • On-site factoren. Een goede opbouw van de structuur van uw website en een goede keuze en plaatsing van zoektermen.
 • Off-site factoren. Kwalitatief goede links van andere websites en social media naar uw website.
Om deze factoren van uw website te verbeteren heeft Ilmer BV drie producten ontwikkeld:

Zoekmachine optimalisatie

We gaan werken aan de techniek en user experience van uw website. Onze specialisten maken samen met u een plan op maat. We optimaliseren de tekst voor de zoektermen waar uw klant op zoekt. Resultaat is dat Google uw website beter indexeert en de klant sneller de koop maakt of contact opneemt.

Linkbuilding

Door veel relevante links naar uw website stijgt de reputatie van uw website bij de Google zoekmachine. Een goede Google reputatie resulteert in een hogere positie in Google.

Bouw landingpages

Wij bouwen een set van webpagina's met teksten speciaal geschreven ter promotie van de zoektermen waar uw klant op zoekt. De pagina is ontworpen voor een maximale conversie. Dit betekent dat de klant actief word overgehaald om contact op te nemen.

Zoekmachine optimalisatie

Wat is Zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Met zoekmachine optimalisatie zorgt u ervoor dat u beter gevonden word in de zoekmachines op de trefwoorden waar u op gevonden wilt worden. Het is belangrijk dat uw website goed te indexeren is door de bots van de zoekmachines. De structuur van uw website moet goed in elkaar zitten.

Hiernaast is het belangrijk dat de trefwoorden waar u op gevonden wilt worden gebruikt worden op de website en op de goede plekken staan. Dit zorgt ervoor dat uw website geindexeerd word op de juiste zoektermen.

Wanneer de website bezoeker eenmaal op uw website is, is het belangrijk dat de conversie gemaakt word. Dat betekend dat de klant overgehaald word met goede "Call To Actions" om ook daadwerkelijk de koop te maken of contact op te nemen.

Met ons zoekmachine optimalisatie abonnement zorgt u ervoor dat wij voortdurend bezig gaan met het verbeteren van uw website.

Wat doet ilmer BV?

In ons eerste gesprek praten wij over het uiteindelijke doel van de zoekmachine optimalisatie. Waarom wilt u uw website optimaliseren? Richt u zich op de lokale, nationale of internationale markt? Wanneer het doel duidelijk is, maken we een plan om dit doel te bereiken.

Eerst komen we samen tot een lijst met zoektermen en concurrenten waar wij ons op focussen. De zoektermen vormen de basis van de webpagina optimalisatie. Met behulp van uw concurrenten kunnen we een gedegen concurrentieanalyse uitvoeren. Scoort u beter dan de concurrent en zo niet waarom niet?

Hiernaast ondernemen we de volgende activiteiten:

 • Verbeteren website structuur. Hierbij letten we op:
  • - Gebroken links
  • - Indexeerbaarheid
  • - Teksten verbeteren voor zoektermen
  • - META gegevens pagina
  • - Sitemap
  • - Gegevens markering
 • Per pagina optimaliseren voor 1-3 zoektermen
 • Bouw Google+ pagina zodat u lokaal een beter profiel heeft
 • Aanmelden en zoeken relevante linkpartners
 • Aanmelden Google Analytics profiel
 • Aanmelden Google Webmasters profiel
 • Implementatie rapportage module. Hoe scoort uw website over tijd? Hoe hoog staan uw zoektermen in de Google zoekresultaten?

Iedere maand ontvangt u een uitgebreide rapportage waar u de ondernomen activiteiten en de behaalde resultaten kunt zien.

Werkwijze

1) Introductie gesprek

Wat is het doel van de website en het doel van de zoekmachine optimalisatie? Hoe gaan we dit doel bereiken?

2) Zoektermen voorstel

Wij doen u een voorstel met de te gebruiken trefwoorden.

3) Implementatie campagne + Nulmeting

De rapportagetools worden ingericht en er word een nulmeting gegenereerd.

4.1 Doorvoeren aanpassingen

4.2 Linkbuilden

4.3 Rapportage

4.4 Analyse resultaten + Contactmoment

Kosten zoekmachine optimalisatie

Wij hebben drie standaard zoekmachine marketing pakketten. Hiernaast is het ook mogelijk om een pakket op maat te maken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Basic€90

Meer informatie
 • 1 maand
 • 10 zoektermen
 • 10 backlinks p/m
 • 1,5 uur on-site optimalisatie

Professional€180

Meer informatie
 • 1 maand
 • 20 zoektermen
 • 20 backlinks p/m
 • 3 uur on-site optimalisatie

Linkbuilding

Wat is linkbuilding

Linkbuilding is het zoeken naar kwalitatieve backlinks en linkpartners. Een backlink is een link van een andere website naar uw website. Door veel relevante links naar uw website stijgt de reputatie van uw website bij de Google zoekmachine. Een goede Google reputatie resulteert in een hogere positie in Google.

Ilmer BV heeft een groot netwerk van linkpartners om uw website bij aan te melden. Met ons systeem controleren wij automatisch of uw link daadwerkelijk geplaatst is. We spreiden deze aanmeldingen over een langere periode zodat de aanmeldingen natuurlijk overkomen tegenover zoekmachines.

U ontvangt maandelijks een rapport van onze aanmeldingen en voortgang van uw linkbuilding campagne.

Werkwijze

1) Introductie gesprek

Voor welke trefwoorden moeten linkpartners gezocht worden? Wat is het doel van de linkbuilding campagne? Welke pagina's moeten gedeeplinked worden?

2) Implementatie campagne + Nulmating

De rapportagetools worden ingericht en er word een nulmeting gegenereerd. Ook installeren wij een pagina op uw server om uw linkpartners op te registreren.

3.1 Linkpartners zoeken

3.2 Linkbuilding rapportage

Kosten linkbuilding

Ilmer BV kent vier standaard linkbuilding pakketten. Een pakket op maat is altijd mogelijk.

Basic€500

Meer informatie
 • 100 aanmeldingen
 • 4 maanden

Professional€850

Meer informatie
 • 50 plaatsingen
 • 6 maanden

Expert€4000

Meer informatie
 • 60 aanmeldingenp/m
 • 12 maanden

Bouw landingspages

Wij bouwen een set van webpagina's met teksten speciaal geschreven ter promotie van het product met de zoektermen waar uw klant op zoekt. De pagina is ontworpen voor een maximale conversie. Dit betekent dat uw klant actief word overgehaald om contact op te nemen of om een aankoop te doen.

Wat zijn landingspages?

Een landingspagina is een pagina waar bezoekers op een website binnenkomen na het klikken op een link of advertentie. Meestal komen deze links naar de landingspagina vanuit een zoekmachine of een SEA-campagne

Deze landingspagina bevat over het algemeen één doel, dit doel kan bijvoorbeeld zijn:

 • Het aanmelden voor een nieuwsbrief
 • Het geven van informatie
 • Het verkopen van een product
 • Het verkopen van een dienst

Ontzorgen en scoren

De landingspagina wordt zo ontworpen dat in één oogopslag duidelijk is waar de pagina over gaat en wat de bedoeling is. Deze kan in de stijl van de gehele website gemaakt worden of een los staande pagina.

Werkwijze

1) Introductie gesprek

Wat is het doel van de landingspagina en wat moet er op komen te staan? Moet de pagina binnen het design van de website vallen of wordt het een mini website (losse pagina)?

2) Ontwerp

We maken op basis van de afgesproken voorwaarden een ontwerp voor de pagina. Naast het uiterlijk is natuurlijk de inhoud ook erg belangrijk. Klopt de tekst op de pagina? Komen er duidelijk trefwoorden voor waar de potentiële bezoeker op zoekt?

3) Realisatie landingspagina's

Na een akkoord op de ruwe schets gaan we aan de slag met het bouwen van de landingspagina, hier houden we rekening met de afgesproken voorwaarden. We implementeren meetinstrumenten zodat elke conversie gemeten wordt. Hiermee kunt u gemakkelijk bijhouden hoeveel bezoekers er op de pagina terecht komen en hoeveel daarvan uiteindelijk de conversie maken. Uiteraard houden we hier ook rekening met SEO optimalisatie. Juist gebruik van de titel, omschrijving en trefwoorden zijn uiterst belangrijk op een landingspagina.

4) Live gang

We starten de landingspage campagne. Vanaf dit punt begint het meten. We houden precies bij hoe vaak de pagina wordt vertoond door Google, hoeveel mensen de pagina bezoeken en heel belangrijk hoeveel mensen de conversie maken.

Kosten landingspage pakketten

Op basis van de gekozen voorwaarden zal de prijs worden bepaald, factoren hiervoor zijn: aantal landingspages, kosten van het ontwerp en zwaarte van implementatie.