terug naar Design

Huisstijl Ontwerp

Van logo tot briefpapier: Een huisstijl geeft een herkenbare en krachtige boodschap naar buiten. We lopen stap voor stap door het ontwerptraject om samen tot het beste resultaat te komen.

Wat is het nut van een huisstijl?

Een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid, dit bouwt een vertrouwen op bij uw klant. Om de herkenbaarheid zo groot mogelijk te maken is het van belang met de huisstijl consequent naar buiten te treden in alle communicatie uitgingen.

Hierin vallen onder andere:

  • Een logo
  • Een website
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Visitekaartjes

Mogelijkheden

U kunt in samenwerking met ons uw logo en/of complete huisstijl laten ontwerpen of vernieuwen. Met een nauwe communicatie zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden bent. Met het ontwerp wordt rekening gehouden met de toepasbaarheid. Past het logo zowel op een klein visitekaartje als op een grote poster? Wat wilt u uitstralen met uw stijl? Is dit zakelijk of speels, vernieuwend of retro?

Werkwijze

1) Gesprek

In dit gesprek wordt uitgebreid besproken wat u uit wilt stralen met het ontwerp. Zijn er eisen of wensen qua kleur of vorm?

2) Initeel ontwerp

Onze ontwerpers gaan aan de slag met de vooraf afgesproken voorwaarden en eisen. Afhankelijk van het budget kunnen er meer ontwerpen gemaakt worden zodat u kunt kiezen uit meerdere opties.

3) Initeel feedback

De gemaakte onwerpen worden aan u voorgelegd. Als u akkoord gaat met het voorstel dan gaan we door naar de volgende stap. Maar bent u nog niet tevreden dan gaan we aanpassingen maken aan de hand van de richtlijnen die u geeft. Dit gaat net zo lang door tot u helemaal tevreden bent.

4) Oplevering

Wanneer alles naar wens is, leveren wij de logo’s en andere onderdelen op. Wij zorgen er altijd voor dat wij een back-up hebben van alle gemaakte materialen zodat er nooit iets verloren kan gaan.

Kosten

Voor het ontwerpen van een huisstijl is geen vaste prijs. De prijs hangt af van de eisen en voorwaarden van u als klant.