terug naar Design

Grafische Vormgeving

U wilt iets promoten door middel van drukwerk? In samenwerking met u gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van brochures, flyers en ander drukwerk.

Mogelijkheden

Wij van Ilmer BV bieden een groot scala aan diensten op het gebied van grafische vormgeving. Bent u op zoek naar een professionele ontwerper voor uw brochure, flyer of ander drukwerk? Dan bent u aan het juiste adres!

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Brochures
  • Flyers
  • Posters
  • Advertenties
  • En elk ander soort drukwerk waar u naar op zoek bent

Totaalpakket

Wij bieden een totaalpakket aan naar wens. Of u alleen een ontwerper zoekt of u wilt van schets tot fysiek eindproduct, wij zorgen voor alles. Ook in de drukkosten kunnen wij bemiddelen met de lokale drukkerijen voor een mooie prijs!

Werkwijze

1) Gesprek

In dit gesprek wordt uitgebreid besproken wat u wilt als eindproduct. Zijn er specifieke voorwaarden of eisen als bijvoorbeeld kleur, vorm of grootte? Dit wordt allemaal meegenomen.

2) Initeel ontwerp

Onze ontwerpers gaan aan de slag met de vooraf afgesproken voorwaarden en eisen. Afhankelijk van de situatie zullen er één of meer ontwerpen gemaakt worden zodat u kunt kiezen uit meerdere opties.

3) Initeel feedback

De gemaakte ontwerpen zullen aan u worden voorgelegd en we zullen deze samen bespreken. Als u akkoord gaat met het voorstel dan gaan we door naar de volgende stap. Maar bent u nog niet tevreden dan gaan we aanpassingen maken aan de hand van de richtlijnen die u geeft. Dit gaat net zo lang door tot u helemaal tevreden bent.

4) Oplevering

Als alles helemaal naar wens is, gaan we ons richten op het eindproduct. Wilt u alleen de digitale bestanden zodat u zelf naar een drukkerij kan, dat is geen probleem! Maar wij kunnen natuurlijk ook voor u gaan bemiddelen met een drukkerij zodat we u het fysieke drukwerk kunnen afleveren. Wij zorgen er altijd voor dat wij een back-up hebben van alle gemaakte materialen zodat er nooit iets verloren kan gaan.

Kosten

Aangezien de prijs sterk afhangt van wat u wilt als eindproduct wilt hebben kunnen we geen vaste prijzen vastleggen. Alle kosten gaan in overleg tijdens het traject.