terug naar Cloud Oplossingen

Hosting

Uw website of web-applicatie moet ten alle tijde bereikbaar zijn. Uw plek op het internet. Het is belangrijk dat deze plek snel, betrouwbaar en veilig is.
De hosting en domeinnaamregistratie van onze maatwerk web-applicaties en webdesign wordt normaliter op onze servers geplaatst. Ilmer BV is uw totaalpartner.

Alle zorgen uit handen genomen

Wij nemen de zorgen om uw hostingomgeving van u over. Normaliter werken we uitsluitend op onze eigen hostingomgeving zodat u één aanspreekpunt heeft met betrekking tot alle zaken omtrent uw oplossing.

Onze hosting omgeving

Ilmer BV heeft eigen dedicated servers in het Gyrocenter DC II in Amsterdam en TCN Telehouse in Groningen. Het dagelijkse onderhoud van de hard- en software is uitbesteed aan onder andere PCX Pro en Sohosted.

Onze hostingoplossingen hebben altijd de volgende eigenschappen:

  • 24/7 Onderhoudscontract
  • 24/7 monitoring op hard en software falen
  • 24/7 monitoring op DDOS aanvallen
  • 24/7 monitoring op misbruik mailserver
  • SSD Hosting
  • Dagelijkse back-up tot minimaal 2 weken terug
  • Gering aantal klanten per server

Domeinnaam registratie

U kunt via ons domeinnamen registreren. Wij denken ook graag mee met een pakkende domeinnaam en geven advies over welke extensies handig zijn om vast te leggen. Een domeinnaam kan direct gekoppeld worden met een hosting en of e-mail oplossing.

Support

Onze supportafdeling is overdag en bij urgente zaken ook buiten kantooruren kostenloos bereikbaar. Zo kunt u contact met ons opnemen wanneer u een extra e-mailadres nodig heeft of voor de registratie van een nieuwe domeinnaam

Kosten

Wij kennen geen standaard pakketten maar maken altijd een schaalbare oplossing op maat. Uw hostingoplossing groeit mee met de succes van uw applicatie of website. Ook wanneer u nog maar weinig bezoekers heeft is Ilmer BV uw hostingpartner met een concurrerende prijs.