terug naar Cloud Oplossingen

Hosted Exchange

Met Hosted Exchange 2013 kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal bereikbaar.

Waarom hosted exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2013. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s, contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueel delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2013 omgeving. Op deze manier beschikt u altijd en overal over uw gegevens. Ilmer BV kan u helpen op afstand bij het instellen van uw e-mailaccount.

Wat zijn de mogelijkheden van Hosted Exchange 2013?

Hosted Exchange 2013 biedt een groot aantal mogelijkheden. Zo krijgt u de beschikking over een ingebouwde virus-, malware- en spamfilter en een dagelijkse back-up. Bovendien beschikt u over mobiele toegang, waarmee u gemakkelijk uw e-mail, contactpersonen, agenda en taken kunt raadplegen.

Altijd en overal beschikbaar

U heeft de mogelijkheid om uw e-mailaccount toe te voegen aan uw Outlook op PC en Mac. Daarnaast is de webmail altijd bereikbaar wanneer u beschikt over een internet connectie.

Eenvoudig te koppelen aan smartphone of tablet

Het is mogelijk met de meeste smartphones en tablets Hosted Exchange 2013 van Ilmer BV te gebruiken. U kunt zelfs meerdere Hosted Exchange accounts koppelen aan uw mobiele apparaten. Met de Hosted Exchange 2013 Outlook Web App, kunt u nu ook werken op uw smartphone of tablet met een zeer gebruiksvriendelijke interface.

Deel email, agenda's, contacten en taken

Met Hosted Exchange 2013 deelt u eenvoudig: e-mails, taken, contactpersonen en agenda's. Zo kan uw front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van uw vertegenwoordigers om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.

Breng uw IT kosten omlaag.

Met de Hosted Exchange oplossing van Ilmer BV is het mogelijk de IT-kosten van uw bedrijf om laag te brengen, omdat u geen servers, beheer van servers, dure software en SLA's meer nodig heeft. Wij nemen al deze zorgen uit handen.

Kosten

Outlook licentie€ 2,-

Meer informatie
  • 1 Outlook 2013 Licentie
  • € 2,- p/m

Extra schijfruimte€ 3,-

Meer informatie
  • Vanaf € 3,- p/m
  • 1 gigabyte extra gezamenlijke opslag