terug naar Animatie & Motion Graphics

360° Panorama Tours

Een 360 graden panorama is een interactieve manier om uw klanten uw restaurant of winkel online te laten zien. U kunt 360 graden rond kijken, hierdoor lijkt het net alsof je er echt bent.

Een stap verder dan panorama fotografie

Een panorama tour is een collectie van panorama's van een pand of terrein die aan elkaar worden verbonden, zodat uw klant een inzicht krijgt van hoe uw pand eruitziet en aan hoe ruimtes aan elkaar verbonden zijn.

Een interactieve tour door uw pand/terrein

Wij bieden dit soort 360 graden panorama’s aan, ook kunnen wij een groot aantal extra functies aanbieden.

Voorbeelden van wat wij kunnen maken:

  • Interactieve plattegronden, waardoor gebruikers een goed overzicht krijgen van uw terrein of pand
  • Hotspots met informatie over delen van uw pand, informeer uw klanten over het pand voordat ze er geweest zijn
  • Naast navigatie d.m.v. een plattegrond ook makkelijke navigatie in de panorama zelf, hierdoor weten klanten precies hoe de infrastructuur is
  • iPad en iPhone ondersteuning, al onze 360 graden panorama’s werken ook op jouw mobiel of tablet.
  • Integreer uw panorama in je website, nog geen website? Wij maken ook websites!

Heeft u andere wensen kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden.

Voor een voorbeeld van wat wij kunnen maken kunt u twee panorama tours bekijken: Restaurant "Wok Oriental" en Zwembad "De Koekoek".

Voorbeeld

Digitale Brochures

Werkwijze

1) Gesprek

Wij zullen eerst in gesprek gaan met u over wat u precies voor wensen heeft en zullen met u de mogelijkheden bespreken. In dit gesprek zullen wij ook met u bespreken waar de foto's precies genomen moeten worden

2) Foto's maken

Wij zullen na akkoord bij u langs komen om foto's te maken van uw pand en terrein. Dit gebeurt met een professionele apparatuur die gemaakt is voor het maken van panorama's.

Panorama’s op plaatsen met bewegende mensen is mogelijk, als het een te drukke plek is moet er worden overlegd over de kwaliteit van de panorama.

3) Realisatie tour

Als wij denken een compleet product te hebben testen wij goed of alles klopt. U kunt in deze fase nog eventuele feedback geven of toevoegingen bedenken.

4) Acceptatie en testfase

Als wij denken een compleet product te hebben testen wij goed of alles klopt. U kunt in deze fase nog eventuele feedback geven of toevoegingen bedenken.

5) Oplevering

Als alles werkt en is getest kan het product worden opgeleverd. Als de tour geïntegreerd moet worden in een website kunnen wij u hierbij ook helpen.

Kosten

Voor panorama tours zijn geen vaste prijzen. De prijs zal liggen aan de hoeveelheid functies die u wilt gebruiken.