Diensten Ilmer BV

Ilmer BV levert een breed scala aan internet en software gerelateerde producten en diensten. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen zodat wij u een passend voorstel kunnen geven voor uw probleem. Hierbij kunnen wij direct een kostenindicatie geven.

software.png

Software

Één van onze hoofd werkzaamheden bestaat uit het maken van software. Wij begeleiden u in het gehele traject van de bouw van een nieuw softwarepakket. Dit kunnen maatwerk (web)applicaties, koppelingen met een ERP pakket of webservice zijn. Lees meer over: "Software"

webdesign.png

Webdesign

U wilt een nieuwe website of web-shop laten bouwen? Wij denken graag met u mee. Standaard zorgen wij ervoor dat de pagina goed indexeerbaar is voor Google. Een web-shop bouwen wij met het Magento systeem. Een maatwerk web-shop behoort ook tot de opties. Lees meer over: "Webdesign"

seo.png

Internet marketing

U wilt beter gevonden door Google? Meer leads/verkopen? Wij zijn uw partner voor zoekmachine optimalisatie en advertenties middels Ad-Words en Facebook. Daarnaast leveren wij een e-mailmarketing tool om uw klanten te informeren en binden. Lees meer over: "Internet marketing"

design.png

Design

We hebben de beste ontwerpers voor al uw uitingen. Van een nieuwe huisstijl tot een complete website. Wilt u uw logo ook op gedrukte media? We maken ontwerpen en produceren ook posters, visitekaartjes, briefpapier en folders. Lees meer over: "Design"

animation.png

Animatie & Motion Graphics

U brengt uw boodschap het beste over door visualisatie. Breng uw boodschap tot leven met een professionele bedrijfsfilm, animatie of infographic. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Lees meer over: "Animatie & Motion Graphics"

cloud.png

Cloud Oplossingen

We beschikken over een uitstekende super snelle ASP.net en PHP SSD hosting met 24/7 monitoring en support. Daarnaast bieden we de Microsoft e-maildienst Hosted Exchange aan, perfecte synchronisatie van uw e-mails, contactpersonen en agenda tussen al uw apparaten. Zo heeft u altijd een back-up van uw belangrijkste data. Lees meer over: "Cloud Oplossingen"